Om Proffsalg

Proffsalg AS er en nøytral landsdekkende innkjøps- og administrasjonsplattform for proffaktører.

Proffsalg.no representerer en ny salgskanal for proffkunder og leverandører. Vi jobber innovativt for utvikling av en ny bransjestandard for proffsalg og -innkjøp nasjonalt. Vår portal er bygget på samarbeid med markedsledende aktører, med bruk av norsk-standardiserte varer tilknyttet NOBB.

Vi har fokus på enkeltbedrifter, og tilrettelegger for at leverandører selv kan tilegne individuelle prislister og produktinformasjon m.v. direkte ut til sine kunder. Vår database består i dag av ca. 900 000 enkeltvarer og har et omfattende dynamisk tilpasset oppslagsverk.

I tillegg til å være en innkjøpsportal, har Proffsalg-portalen flere smarte administrative verktøy som forenkler hverdagen til brukerne, på byggeplassen og på kontoret. Dette inkluderer:

  • Fakturastyring
  • Prosjektstyring
  • Timeregistrering
  • Enkel tilgang på relevante skjemaer og formularer
  • Tilrettelegging for dokumentmaler i byggeprosessen

Proffsalg-portalen tilbyr også utvidet funksjonalitet som dekker krav til Kvalitetsstyring (KS) og Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS). Brukervennlige funksjoner inkluderer endringsmelding, sjekklister, vernerunder, avviksmeldinger, risiko- og sårbarhetsanalyser m.m.

 

Interessert i å jobbe for Proffsalg AS?
Proffsalg er på jakt etter dyktige direkteselgere. Les mer.

mautic is open source marketing automation